Piteștencele pot afla care sunt ultimele tendințe în fashion și pot descoperi noile colecții de primăvară ale magazinelor din Pitești Mall pe 7 martie. Prezentarea de modă va fi completată de un fashion show cu rochii de cocktail și ținute de seară create de atelier Adrian Radu, iar 50 de cliente norocoase vor primi sesiuni de make-up și produse beauty profesionale Malu Wilz.

Primăvara este anotimpul potrivit pentru a ne reînnoi garderoba. Puteți afla tendințele acestui sezon, ce texturi și culori se poartă primăvara acesta, sâmbătă, 7 martie la Pitești Mall, centrul comercial devenind capitala modei pentru câteva ore. Pe podiumul din mall va fi organizată o spectaculoasă prezentare de modă dedicată noilor colecții de primăvară – vară, începând cu ora 18.00. Cele mai îndrăgite branduri din mall vor prezenta publicului ultimele noutăți din fashion și colecțiile cu care clienții își pot completa garderoba în perioada următoare.

Prezentarea va fi completată de un fashion show cu rochii de cocktail și ținute de seară create de Atelier Adrian Radu, din care doamnele și domnișoarele se pot inspira pentru alegerea ținutei elegante pe care o vor purta la cina de 8 Martie.

Despre Atelier Adrian Radu

Adrian Radu este un tânăr designer piteștean, în vârstă de 26 de ani, absolvent al secției de Modă a Facultății de Arte Decorative și Design, București. Primul contact cu moda l-a avut la 16 ani, când a câștigat premiul pentru cel mai bun tânăr designer în cadrul unui mare festival național de modă jurizat de Cătălin Botezatu.
În anii următori a obținut premii pentru cea mai bună colecție de ținute de seară, locul 1 pentru creație și locul 1 pentru ținute de zi la festivaluri de modă din țară. Ultima sa colecție a fost prezentată în cadrul emisiunii “Supermodels by Cătălin Botezatu”, ținutele fiind alese de Botezatu pentru a fi purtate de fetele participante la emisiune.
Atelier Adrian Radu a deschis ușile primului showroom în 2011 în Pitești, iar în 2013 a deschis cel de-al doilea showroom în Bucuresti. Colecțiile Adrian Radu sunt în mare parte lucrate manual, ținute unicat, speciale, iar din dorinta de a oferi doamnelor și domnișoarelor ceva cu adevărat aparte, fiecare ținuta nu este produsă în mai mult de 3 exemplare. De curând, Adrian Radu a început să creeze și rochii de mireasă, croite în colaborare și după visul clientelor sale.  Ultima sa colecție numără 20 de piese vestimentare, de la ținute de cocktail la rochii de seară care încurajează bunul gust și rafinamentul. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar rochiile au aplicații lucrate manual.

Surprize pentru cliente

Pentru că luna martie este dedicată mamelor, soţiilor, iubitelor, surorilor şi fiicelor, centrul comercial Pitești Mall sărbătoreşte frumusețea și feminitatea cu o mulțime de surprize pentru argeșence. Doamnele și domnișoarele care se vor afla în public la prezentarea de modă se vor bucura de premii surpriză oferite de magazinele din Pitești Mall, iar 50 de cliente norocoase vor primi cadou sesiuni de make-up și produse beauty profesionale Malu Wilz, sâmbătă 7 martie. Cadourile continuă pe 8 Martie, când reprezentanţii Piteşti Mall vor dărui trandafiri doamnelor şi domnişoarelor care vin la cumpărături în centrul comercial.

Despre Malu Wilz

Unic importator și distribuitor în România al produselor profesionale MALU WILZ, clasificate în două categorii principale: Make-up Professional MALU WILZ și Skin Care Professional MALU WILZ. Cu o tradiție și o experiență de aproape 30 de ani în lumea cosmeticii și a machiajului profesional, brandul MALU WILZ străbate timpurile promovând un concept propriu și inovator, grație echipelor de specialiști, adaptându-se rigorilor specifice impuse de evoluție, trenduri, și nu în ultimul rând, de consumatori.
Trenduri bianuale exclusiviste, lansări de produse cu caracter tematic și neapărat în concordanță cu tendințele internaționale, programe structurate de îngrijire facială, game de produse cu acțiune intensivă, produse speciale de lux, o platformă inovatoare de cursuri sub forma unui învățământ complementar dedicat personalului de specialitate din România și persoanelor interesate de această artă care inspiră, magazin on-line… un ansamblu ce consolidează MALU WILZ ca brand profesional de renume internațional.

Vouchere cadou la cumpărături

Primăvara asta, primești mai mult shopping decât plătești! În aşteptarea evenimentelor începutului de primăvară, nu rataţi voucherele de cumpărături oferite bonus pentru sesiunile de shopping la Pitești Mall. Până pe 27 martie, cumpărăturile de minim 200 de lei efectuate de luni până vineri în magazinele partenere evidențiate cu bulina campaniei sunt răsplătite cu vouchere de cumpărături de până la 80 de lei, oferite pe loc. Magazinele participante la această campanie sunt: OTTER, ALDO, BENVENUTI, KFC, PLUSOPTIC, MEXTON, ADIDAS, PADA MURRE, MOTIVI, LA FEMME, LEE COOPER, KENVELO, TIMEOUT, STRIKE MANIA, KIDS MANIA, BSB, STEILMANN, YVES ROCHER, SALAD BOX, STONE CREEK, RINASCENTI, GATTA, DIVERTA, KULTHO, KENDRA, B&B COLLECTION/SWAROVSKI, CLAIRE’S, SPLEND’OR, PICIUL, HERVIS și GRAZZIA.

„AFERIM!” în avanpremieră națională la Cinema City

Cel mai așteptat film românesc al anului, „AFERIM!” va rula în avanpremieră națională în rețeaua Cinema City.
Pe 5 martie, spectatorii din Pitești și din alte 12 orașe din țară vor putea viziona, cu o săptămâna mai devreme față de lansarea oficială (13 martie 2015), lungmetrajul proaspăt premiat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.
„AFERIM!” a fost distins cu trofeul Ursul de Argint pentru cea mai bună regie, premiu acordat lui Radu Jude.
Proiecția unică „AFERIM!” din 5 martie este programată în Cinema City Pitești Mall la ora 19:40. Biletele pot fi rezervate deja pe site-ul www.cinemacity.ro.
Lungmetrajul „AFERIM!” va rula în cinematografele din România din 13 martie. Pelicula este distribuită de Micro Film în colaborare cu Parada Film.
Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, „AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).
Scenariul filmului este scris de Radu Jude și Florin Lăzărescu, Marius Panduru a realizat imaginea, montajul Cătălin Cristuțiu, sound design-ul este semnat de Dana Lucreția Bunescu. Costumele au fost realizate de Dana Păpăruz, iar scenografia de Augustina Stanciu, consilier istoric Constanța Vintilă-Ghițulescu, producător Ada Solomon.
Din distribuție fac parte: Teodor Corban,  Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea, Mihaela Sîrbu, Adina Cristescu, Șerban Pavlu,  Gabriel Spahiu, Dan Nicolaescu.

Spectacol caritabil de Ziua Mamei

Asociația Viață Pentru Viață vă invită duminică, 8 martie, ora 13.00 la Pitești Mall pentru a sărbători Ziua Mamei printr-un mic spectacol caritabil oferit de minunații copii de la Grădinița Căsuța cu Povești, fondurile obținute fiind folosite pentru a ajuta un mic îngeraș să zâmbească mai departe.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI