Centrul comercial Piteşti Mall este locul perfect în care te poţi îndrăgosti sau poţi sărbători iubirea alături de perechea ta, weekendul acesta.

Piteşti Mall sărbătoreşte iubirea în acest weekend cu un eveniment la care invitaţi speciali sunt argeşenii îndrăgostiţi. Cuplurile vor avea parte de o mulţime de surprize, iar în rolul de Cupidon se va afla nimeni altul decât Bogdan Vlădău, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din ţară.
Dragostea va pluti în aer sâmbătă, 14 februarie, la Piteşti Mall! Vedeta incontestabilă a evenimentului, care va începe la ora 16.00 în centrul comercial piteştean, va fi iubirea, îndrăgostiţii primind cadou o seară de neuitat într-un decor romantic, condimentat cu jocuri, declaraţii de dragoste şi cu un concert incendiar.
Gazda evenimentului, Bogdan Vlădău, va provoca perechile de îndrăgostiţi la jocuri şi concursuri inedite, va smulge cele mai pasionale declaraţii de dragoste de la cupluri şi îi va ajuta pe cei singuri să îşi găsească jumătatea în cadrul unei sesiuni de speed dating, întâlniri pe bandă rulantă.
Cuplurile vor avea ocazia să îşi pecetluiască relaţia cu un lacăt al iubirii, ferecând dragostea în sufletele lor pentru totdeauna, iar cei mai norocoşi dintre îndrăgostiţii care îşi vor demonstra iubirea în moduri inedite vor fi răsplătiţi cu premii.


Selfie box pentru amintiri haioase

O altă surpriză pregătită de Piteşti Mall pentru îndrăgostiţi şi pasionaţii de fotografii este un selfie box care va fi prezent în centrul comercial în ziua evenimentului între orele 12.00 şi 20.00. Cupluri de toate vârstele îşi  vor putea  face fotografii haioase la standul special amenajat pe care să le păstreze ca amintire sau să le share-uiască pe reţelele de socializare.
 
Unul dintre cei mai râvniţi burlaci – pe scena din Piteşti Mall

Special pentru cei care iubesc şi sunt iubiţi, Piteşti Mall oferă sâmbătă, 14 februarie, un super concert susţinut de Bogdan Vlădău. Balade de dragoste cântate de celebrul burlac vor întregi atmosfera romantică din Piteşti Mall. Aflat în atenţia publicului datorită carierei sale de model şi colaborării cu designeri români celebri, Bogdan Vlădău a devenit celebru şi a intrat în atenţia doamnelor şi domnişoarelor din întreaga ţară mai ales după participarea la emisiunea “Burlacul”・ prezentată de Cătălin Botezatu.

Internet gratuit în Piteşti Mall

Împărtăşirea pe Facebook a pozelor cu persoana iubită sau a celor la cumpărături va fi o joacă de acum încolo în Piteşti Mall! Asta pentru că centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor conexiune gratuită la internet prin reţeaua Wi-Fi FreePitestiMall. O dată ajuns în centrul comercial, tot ce trebuie să faceţi este să intraţi în setările telefonului şi să accesaţi secţiunea WiFi, să alegeţi reţeaua denumită “FreePitesti Mall”şi să urmaţi instrucţiunile de autentificare, unde în baza numărului de telefon introdus veţi primi un cod PIN pe care îl introduceţi în browser şi vă puteţi bucura de internet în voie. Navighează liber şi gratuit pe internet în orice zonă din incinta Piteşti Mall!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI