De săptămâna trecută, destinaţia preferată a argeşenilor amatori de cumpărături şi distracţie are un nou nume: Piteşti Mall. La împlinirea a 7 ani de existenţă, centrul comercial vine în acest fel mai aproape de clienţii săi, mai aproape de oraşul al cărui nume a ales să-l poarte. Sâmbătă, 10 mai, a fost ziua surprizelor la Piteşti Mall. Pentru a sărbători aniversarea, centrul comercial piteştean le-a oferit clienţilor săi premii fabuloase, reduceri şi un superconcert cu Smiley. Încă de la primele ore ale dimineţii, cei care au trecut pragul Piteşti Mall au fost întâmpinaţi de magazinele lor preferate cu megareduceri şi cadouri surpriză. Ocazie perfectă pentru argeşeni de a prinde pe ultima sută de metri alte taloane pentru marea tombolă aniversară, pentru că sesiunile de shopping de minim 100 de lei le-au oferit posibilitatea să intre în cursa pentru premiile în valoare de mii de lei. În jurul orei 19, aşteptarea şi emoţiile au luat sfârşit, pe scena din incinta Piteşti Mall fiind extrase taloanele câştigătoare.
Marele Premiu a fost adjudecat de Marius Danciu din Piteşti, căruia cumpărăturile în magazinele din Piteşti Mall i-au adus o vacanţă de vis în destinaţia  aleasă de el. La fel de râvnite au fost şi cele trei premii constând în sesiuni de shopping în valoare de mii de lei. Cristina Ancuţa din comuna Corbi va avea ocazia să-şi cumpere tot ce îşi doreşte din magazinele aflate în incinta Piteşti Mall, având la dispoziţie un buget impresionant de 10.000 de lei oferit ca premiu de centrul comercial piteştean. Tatiana Dobrin din Piteşti este fericita câştigătoare a premiului constând în cumpărături în valoare de 7.000 de lei, iar premiul al treilea, în valoare de 5.000 de lei, a revenit Ionelei Calotă din comuna Bradu, alţi 30 de clienţi ai centrului comercial Piteşti Mall fiind răsplătiţi cu sesiuni de shopping în valoare de 400 lei fiecare. După aflarea câştigătorilor, s-a dat startul distracţiei, pe scena centrului comercial urcând piteşteanul Smiley, care a fost întâmpinat de mii de admiratori. Smiley nu a înşelat nici de data aceasta aşteptările piteştenilor, oferindu-le un concert live de senzaţie, din care nu au lipsit celebrele sale hituri.

Despre Piteşti Mall

Piteşti Mall este singurul mall din Piteşti destinat familiei, având peste 18.000 de metri pătraţi. Centrul comercial satisface atât pretenţiile părinţilor, cât şi ale copiilor în materie de modă şi distracţie. Printre chiriaşii ancoră se numără H&M, Cinema City, Penny Market, C&A, KFC şi Deichmann. Centrul este avantajos situat pe traseul rutier Bucureşti-Piteşti-Sibiu-Arad şi este la doar câteva minute de mers pe jos faţă de centrul oraşului. Dispune de 700 de locuri de parcare şi oferă clienţilor transport gratuit cu autobuzul. Piteşti Mall este un centru comercial modern care se conformează celor mai înalte standarde în ceea ce priveşte calitatea, confortul şi siguranţa. Pitești Mall este proprietatea investitorului şi dezvoltatorului austriac IMMOFINANZ Group.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. Compania este, de asemenea, tranzacționată la Bursa de Valori din Varșovia. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate, cu o valoare de piaţă de aproximativ 7,4 miliarde de euro. În calitatea sa de „propulsor al pieţei imobiliare”, compania se concentrează pe integrarea celor trei aspecte ale afacerii: construcţia de proprietăţi durabile de înaltă calitate în locaţii premium, managementul profesional al acestor proprietăţi şi optimizarea ciclului de vânzare. În urma înființării noii entități BUWOG, IMMOFINANZ și-a consolidat profilul de companie specializată în sectorul proprietăților de birouri, retail și logistice din Europa Centrală și de Est, inclusiv în Rusia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com | http://blog.immofinanz.com | http://properties.immofinanz.com.
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI