Pitești. Lucrările de asfaltare și modernizare pentru strada Profesor Nicolae Brânzeu și strada Amurgului au fost finalizate!

Astăzi, 29 iunie 2022, a avut loc recepția lucrărilor de asfaltare și modernizare a străzilor Profesor Nicolae Brânzeu și Amurgului, în prezența edilului Cristian Gentea și a reprezentanților din partea Direcției Tehnice, a Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Pitești și a Administrației Domeniului Public. De asemenea, au fost prezenți la recepție constructorul, proiectantul și dirigintele de șantier.

Lucrările efectuate pe strada Profesor Nicolae Brânzeu au fost realizate pe o lungime de 351,5 m și au constat în asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare). Valoarea contractului a fost de 810.164,32 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.
Pe strada Amurgului, lucrările s-au desfășurat pe o lungime de 408 m și au constat în asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială). Valoarea contractului a fost de 625.593,72 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.
Lucrările de modernizare au constat și în terasamente, trotuare pietonale încadrate de borduri, ridicarea la cotă a căminelor pentru utilități și realizarea rețelelor de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 400 m pentru fiecare stradă, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.
De acum, infrastructura din zonă permite o mai bună circulație rutieră și pietonală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here