Pitești. Încă 20 de locuri la creșa din Prundu

„Alte 20 de familii din cartierul Prundu au, de astăzi, unde să-și ducă la creșă copiii!

Am rezolvat o problemă legată de numărul insuficient de locuri la creșă pentru anul acesta, și mă bucur că părinții sunt încântați de noile spații amenajate urgent de municipalitate!” a anunțat primarul Cristian Gentea.
Astăzi, 06 octombrie, Primăria Municipiului Pitești, prin Creșa Pitești, inaugurează spațiul dedicat grupei nou înființate – sală de clasă, dormitor, grup sanitar și oficiu – în cadrul Creșei nr. 18 Prundu, amplasată în incinta Școlii nr. 7 „Tudor Arghezi”, str. Horia, Cloșca și Crișan, nr. 7.
Așa cum s-a promis, a fost găsită o soluție pentru cei 20 de copii ale căror dosare de înscriere la Creșa nr. 18 Prundu au avut același punctaj, la înscrierile organizate în luna iunie 2022.
Primăria Municipiului Pitești a finanțat integral lucrările de reparații și dotările necesare înființării noii grupe de creșă, de serviciile căreia vor beneficia 20 de copii cu domiciliul în cartierul Prundu. Valoarea totală a lucrărilor executate a fost de 92 264,79 lei, iar a dotărilor de 39 248, 27 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.