Piteşti devine capitala YouTube a României

Cinema Trivale găzduieşte evenimentul.

Timp de 2 zile, 20-21 mai, în Piteşti, la Cinema Trivale, noua generaţie de vedete va încerca să facă faţă tutoror provocărilor pregătite de organizatori şi public. Coste Vlad, Maximilian Ioan, Chitu Darius, Deniz Vural, Atenţie cad mere, Curiosity Land, Cristi şi Vlad Munteanu, Laura Musuroaea, Like One şi mulţi aţii promit două zile de n
În deschiderea evenimentului, vineri la ora 11:00, este asteptat unul din cei mai importanti oameni de la Google Romaina, Florin Pravai – Agency Lead. Impreuna cu Laura Musuroaea, Coste Vlad si Curiosity Land vor tine o conferinta avand la baza internetul, anteprenoriatul si educatia. Evenimentul are si o latura caritabila, de a strange fonduri pentru Eduard Nonu, tanarul pitestean diagnosticat cu o boala crunta, pentru care s-a organizat prima editie in Pitesti.

YouStars este un proiect in premiera in România, inceput la Oradea si continuat in Pitesti si Constanta in care sunt implicati tineri ce transmit noii generati dorinta de a creste si evolua constructiv. Conceputul presupune sprijinirea tinerelor talente si afirmarea lor la nivel national precum si sprijinirea persoanelor defavorizate.
 Vor fi laolalta toti vloggeri consacrati din Romania.

Cinema Trivale este cinematograful preferat al pitestenilor. Inaugurat in decembrie 2014, Cinema Trivale a resuit in scurt timp sa redefineasca ceea ce poate oferi un cinematograf comunitatii debutand tehnologii de cea mai buna calitate (Sony 4K , 3D-HFR, Dobly Digital) precum si programe culturale (opera, balet, teatru), programe de fidelizare, evenimente de gaming sau oferind sprijin initiativelor tinerilor din Pitesti fie ca este vorba de “Studentii au talent” sau “YouStars Pitesti”.

Program: Evenimentul este structurat pe 2 zile.

20 mai.
Ora 11:00 – Conferinta Business. Florin Pravai – Agency Lead – Google Romania, Laura Musuroaea, Coste Vlad, Curiosity Land

21 mai.
Ora 14:00-16:00 – 2 Pannel-uri cu Youtuberi
Ora 17:00-19:00 – Ultimul pannel al evenimentului.

Pe tot parcursul evenimentului vizitatorii vor avea posibilitatea de a interactiona cu vedetele preferate existand sesiuni speciale de autografe si foto. Mai mult, organizatorii au in program si 2 concursuri de gaming, jocurile alese fiind Hearthstone si Clash Royale.

Mai multe detalii pe facebook.com/cinematrivale si facebook.com/youstarsoficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.