Pitești. Cum ne debarasăm, corect și legal, de deșeurile provenite din construcții și demolări!

Reamintire: modalitatea corectă și legală prin care se efectuează debarasarea de deșeurile provenite din construcții și demolări!

⚠️Locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Cum scăpăm de deșeurile provenite din construcții și demolări❓

ℹ️ În urma unei solicitări, Salubritate 2000 S.A. colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora, serviciul fiind taxat în funcție de volumul ridicat. Solicitările pot fi făcute la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/ 215 308, e-mail: salubritate@gmail.com sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25. Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc – exclusiv TVA.

🚯De asemenea, neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

🤝Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.