Pitești. 1000 de corpuri de iluminat LED vor fi montate în mai multe cartiere. Acoperă 30 de kilometri de străzi

Peste 1000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED vor fi montate în locul celor scumpe și ineficiente în cartierul Popa Șapcă și pe străzile Calea Bascovului, Mircea Eliade, 1 Decembrie 1918, Egalității, Armand Călinescu, Exercițiu, Teilor și Trivale!

30 km de străzi vor fi iluminate cu o reducere a consumului cu minimum 62%, implicit cu reducerea intensității luminoase în intervalele orare cu trafic redus!

Astăzi, 8 august 2023 am semnat contractul de lucrări pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în Municipiul Pitești”, finanțat în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, al Administrației Fondului pentru Mediu.

Urmărim modernizarea și eficientizarea iluminatului public dar și implementarea unui sistem inteligent de telegestiune la nivel de punct luminos, cu senzori de prezență” a anunțat primarul Cristian Gentea.

Societatea comercială câștigătoare a procedurii de achiziție este Flash Lighting Services, valoarea contractului este de 3.570.232,66 lei (fără T.V.A.), iar lucrările vor avea un termen de finalizare de 4 luni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.