Vali Porcisteanu/Dan Dobre (Mitsubishi Lancer Evo IX) este echipajul castigator al etapei contand pentru Campionatului International de Raliuri din Danube Delta Rally 2017, urmat pe podium de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Ford Fiesta R5) si Razvan Trisnevschi/Manuela Trisnevschi (Mitsubishi Lancer Evo IX).

In competitia de regularitate, pentru vechicule istorice, Vlad Rotaru/Cristian Gaspar (Dacia 1100), au castigat categoria clasic, in timp ce Gabriel Stanciu/Bogdan Anghelea (Volvo Amazon GT123) au fost cei mai precisi la categoria sport.

Vali Porcisteanu: “Ne face mare placere sa venim la Tulcea, de aceea am venit aici in fiecare an si o sa venim in fiecare an, indiferent de rolul pe care il avem in acest raliu. A fost important pentru noi sa venim si in calitate de concurenti. Vreau sa ii felicit pe toti cei care au terminat cursa si pe cei care nu au reusit, in special pe Alexandru Pitigoi, cel care a fost foarte rapid in aceste doua zile. Probele speciale au fost foarte rapide si, chiar daca nu sunt fan al vitezelor de peste 200 km/h, pot sa spun ca mi-a placut si am facut si un antrenament util pentru urmatorul raliu la care participam, Harghita, care se anunta si el foarte rapid. Probabil a fost si cel mai calduros raliu de cand alergam, insa ne-a placut, practicam acest sport din placere si trebuie sa induram orice lucru care incearca sa ne incurce. Felicitari tuturor celor care au facut acest eveniment posibil si multumiri tuturor celor care au fost alaturi de noi la Tulcea. Indiferent ca este asfalt sau macadam Raliul Tulcei trebuie sa mearga mai departe.”

Danube Delta Rally®2017 a fost organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federației Internaționale a Automobilului, a Federatiei Internaționale a Vehiculelor Istorice, a Automobil Club Român – Autoritate Sportivă Națională și Retromobil Club Român – Autoritate Sportivă FIVA, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea, Primăria Tulcea, Instituția Prefectului Tulcea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a Direcției Județene de Drumuri, a Primăriei Jurilovca, dar şi cu sprijinul partenerilor privați: Hyundai Auto România, Țiriac Leasing, Țiriac Collection, JT Grup, Hankook, Zip Escort, Vivo Shopping Center –・Constanța, Via Viticola-Sarica Niculitel, Boat Care Romania, Kaercher Romania, Nex Pack, Deltaica, Restaurant Ivan Pescar, Fraher, Omniasig, Fan Courier, DeGat, New Hotel Egreta, Astoria Wines, Casa Pescarilor – Lunca, Constantin Nautics, Conex Trans, Bloom Story, Winmarkt, Tara’冱 Gastropub – Constanta, Pensiunea Mojito, Aqua Hercinica și bineînteles a partenerilor media: Digi 24 Constanța, Digi 24HD, DigiSport, Dobrogea News, Rally Max, Autorally, 4 x 4 Wheels, Racing Wheels, AutoExpert, Flote Auto, Motorsport News, autostiri.ro, IVB Media, Motor Clasic, Radio ProFM, Radio Delta, Radio România Actualități, Yacht Expert.

Comments

comments