Pe 22 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj, hărțuire, amenințare și violarea vieții private, și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie, bărbatul ar fi distribuit în mediul online fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani și întreținerea de relații sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje și apeluri telefonice cu o frecvență foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului și i-ar fi transmis mesaje cu conținut amenințător.

Pe 22 iulie, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments