Piteștean prins de polițiștii locali în timp ce arunca resturi vegetale lângă pubela de gunoi

Pe 5 martie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au fost sesizați în trafic, de către un cetățean, că pe str. Câmpului, în spatele Sc. Generale Nr. 13, din cartierul Trivale, se depozitează resturi vegetale de către mai multe persoane ce locuiesc în zona caselor.

Pentru a surprinde cele relatate, imediat au fost efectuate verificări în zona respectivă, fiind depistată o persoană care transporta resturi vegetale lângă pubela de gunoi menajer, ca urmare a toaletării pomilor, dintr-o casă situată in apropiere. A fost identificată atât persoana care a depozitat, cât și locația de unde proveneau resturile, urmând a se lua măsuri legale, în conformitate cu legislația în vigoare. Zona va fi monitorizată pe viitor de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului.

Pentru o mai bună operativitate și pentru a fi depistate în timp util cele menționate, cetățenii pot sesiza aceste situații la dispeceratul Poliției Locale Pitești, la numerele de telefon 0348/911 sau 0248/210230.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here