Arma femeii jandarm bătută în timpul protestului anti-PSD din 10 august, dispărută în timpul mitingului, a fost găsită. Poliţia Capitalei a anunţat luni seară că a recuperat pistolul sustras. Acesta a fost găsită în zona localităţii Petrăchioaia din judeţul Ilfov, ingropată langa un copac.

”€În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat” a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, „în urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti”.

Bărbatul suspectat că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piaţa Victoriei a fost arestat preventiv, marţi seară, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul ar fi din comuna Petrăchioaia.

Comments

comments