Piramida de fructe şi legume realizată de APIA, AFIR şi Direcţia Agricolă, punctul de atracţie al Târgului “Fabricat în Argeş”

Anul acesta, în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, organizatorii au decis organizeze şi a doua ediţie a târgului “Fabricat în Argeş”.

Meşteşugari, artişti, mici fermieri, firme producătoare, de la componenete industriale la produse de panificaţie şi meteluri, şi-au expus cu mândrie produsul muncii.

De departe, unul dintre cele mai spectaculoase standuri de prezentare a fost cel realizat de APIA, AFIR şi Direcţia Agricolă Argeş. Piramida de produse agricole, de la fructe şi legume de sezon a fost construită cu ajutorul micilor fermieri argeşeni, care au contribuit fiecare cu ce produce în gospodărie sau ferma proprie.

Piesa de rezistenţă, o minunată pâine împletită, coaptă în vatră, a fost făcută de doamna Valerica Pană din Recea, mama directoarei APIA Argeș, Mari Pană.

Ca încununare a unei iniţiative de lăudat şi a unei realizări deosebite, evenimentul s-a încheiat cu un gest şi mai frumos al organizatorilor: toate bunătăţile din stand au fost donate, la sfârşitul zilei, copiilor aflaţi în grija Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Comments

comments