Petre Ghencea – preşedintele Partidului Verde Argeş: Dorim să înfiinţăm filiale în toate localităţile din judeţ. Intrat recent în politică, mai exact în anul 2016, Petre Ghencea se numără printre fondatorii care au pus bazele filialei Partidului Verde Argeş. Ghencea a absolvit facultatea de Marketing, la Universitatea Constantin Brâncoveanu, pentru ca mai apoi să-şi obţină şi masterul în aceelaşi domeniu, în prezent fiind om de afaceri.

Care au fost cele mai importante realizări în politică?

Filiala Argeş a început cu un număr relativ mic de membri, însă am reuşit să creştem şi să aducem în rândul partidului oameni care au aceeaşi valori şi principii, aceeaşi viziune şi sunt animaţi de dorinţa de a schimba faţa scenei din România. Trebuie să recunosc că dorinţa de a deveni membru al Partidului Verde a crescut odată cu preluarea conducerii partidului de către domnul Florin Călinescu, cunoscutul actor şi om de televiziune. Avantajul nostru, al filialei argeşene, este că domnul Florin Călinescu este originar din comuna Băbana, locul unde şi-a petrecut o bună parte a copilăriei, unde are şi o casă, iar asta va creşte considerabil vizibilitatea noastră pe scena politică argeşeană.

Care sunt principalele proiecte politice pentru 2020?

2020 va fi un an în care încercam să ne aşezăm ca partid, să începem să ne maturizăm politic în Argeş. Ne propunem să devenim mai vizibili, să ne facem cunoscuţi atât ca politicieni şi să ne promovăm ideile, viziunea sau propunerile care le avem. Vom continua extinderea ca număr de membri, dar, ca şi până acum, vom ţine cont de criteriile de integritate care le-am stabilit în interiorul partidului.

Dorim să înfiinţăm filiale în toate localităţile din judeţ şi să găsim oamenii potriviţi pentru viitoarele alegeri locale. Vom face dezbateri în cadrul partidului cu invitaţii din zona civilă sau a mediului de afaceri, pe teme diferite care sunt utile pentru judeţul nostru. În principal, vom discuta despre sănătate, mediu, învăţământ, infrastructură.

Obiectivul nostru ca partid este să obţinem minim un consilier local în fiecare comună mică, 2 consilieri locali în comunele mari, primari de oraşe şi municipii şi minim 3 consilieri judeţeni. Personal, voi pune umărul alături de colegii mei pentru a ne atinge principalul obiectiv, acela de a le oferi argeşenilor o alternativă la vechii politicieni, care de apropae 30 de ani au rămas aceiaşi.

Comments

comments