Petre Gândac vă recomandă AGRO CHIM: seminţe, îngrăşăminte, insecticide, erbicide, fungicide, concentrate păsări şi animale

Magazinele AGRO CHIM din Piteşti pun la dispoziţia clienţilor săi peste 1000 de produse.

Aici găsiţi:
・porumb sămânță: Olt, Fundulea, Turda cu trei tratamente

・sămânță lucernă, trifoi, ghizdei
・semințe de legume și flori, precum și toată gama de tratamente fito-sanitare pentru pomi fructiferi, viță-de-vie, legumicultură, cultură mare
・ insecticide, fungicide, erbicide (ecologice)
・ îngrăşământ foliar
・ furaje şi concentrate
・ hrană pentru câini şi pisici
・ turbă şi pământ de flori
・ îngrăşăminte şi stimulatori de creştere naturali
・ toate reţetele pentru boli la plante şi dăunători
・ deratizare
・ dezinsecţiei

Prin portofoliul complex de produse de calitate din brand-uri cunoscute, AGRO CHIM acoperă în totalitate cerinţele clienţilor, specialiştii săi fiind permanent la dispoziţia lor, eficientizând timpul prin promptitudinea cu care satisfac comenzile.

Specialiştii de la AGRO CHIM verifică constant dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţii clienţilor, dacă răspund fidel cerinţelor şi aşteptărilor lor. AGRO CHIM se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou şi asta din respect pentru clienţii săi.

Treceţi cu încredere pragul celor două magazile ale AGRO CHIM situate în Piteşti: pe strada Crinului, nr. 10 (lângă izvorul din Piaţa Ceair) şi în curtea Complexului John.

La AGRO CHIM totul este recomandat de unul dintre cei mai mari specialişti în domeniu din Argeş, cel supranumit PETRE GÂNDAC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here