Petre DAEA, în faţa comisiilor de specialitate ale Parlamentului European. Prezintă priorităţile României la preşedinţia Consiliului UE

Prioritățile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în domeniile de activitate sectoriale vor fi prezentate de ministrul Petre DAEA în Comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

În intervalul 22-23 ianuarie 2019, ministrul Petre DAEA va prezenta prioritățile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, în domeniile de activitate sectoriale, în cadrul Comisiei de Mediu (ENVI), Comisiei pentru Pescuit (PECH) și Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (AGRI) din Parlamentul European, la Bruxelles.

Programul prezentărilor ministrului Petre DAEA în cadrul Comisiilor ENVI, PECH și AGRI este după cum urmează:

✓  În Comisia de Mediu (COM ENVI) în data de 22 ianuarie 2019 (11.15-12.30)
✓  În Comisia pentru Pescuit (COM PECH) în data de 23 ianuarie 2019 (11.00-12.30)
✓ În Comisia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (COM AGRI) în data de 23 ianuarie 2019 (14.30-15.30).

”€Pentru România este un moment deosebit de important, fiind prima dată când exercită această funcție, la exact 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Urmează pentru noi toți o perioadă extrem de dinamică, marcată de o serie de evenimente importante pentru prezentul și viitorul Uniunii Europene, evenimente care se vor succeda rapid. Vreau să vă asigur că vom face tot ceea ce este necesar pentru a ne îndeplini rolul de mediator imparțial și pentru a contribui la avansarea proiectului european” a afirmat ministrul Petre DAEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.