Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.625 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Conduceau fără drept autovehicule

Pe 12 februarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat în trafic pe I.M. de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Dromichete din municipiul Pitești, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Campulung l-au depistat în trafic pe G.A., de 19 ani din comuna Godeni, care conducea un autoturism pe str. Șos. Națională din municipiul Câmpulung fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform  art. 335 din Codul Penal.

Conducea sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe S.I., de 19 ani, din din municipiul Curtea de Arges, care conducea un autoturism pe str. Valea Danului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments