La Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş, programările pentru înmatriculări autoturisme si preschimbare permise de conducere au ajuns deja la.. anul! Mai exact, în februarie!
Ca urmare a unei decizii luate la nivelul Instituţiei Prefectului, de ceva vreme programările nu se pot face decât online, iar numărul de programari zilnice este limitat. În aceste condiţii, numărul celor în aşteptare creşte de la o zi la alta!

“€Rezervare on-line pentru înmatriculări și permise de conducere. Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 4 luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. După efectuarea rezervării, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia. Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată.
Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00:00” se arată pe site-ul Instituţiei Prefectului.

Cei care nu vor să aştepte până în prima zi disponibilă, au posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate la ghișeele din București ale DRPCIV din str. Pipera nr. 49, unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.

De asemenea, şoferilor li se recomandă să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută urmare programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.

Potrivit oficialilor Prefecturii, Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal. Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării.

Comments

comments