Pericole pe şoselele din Argeş! Patru şoferi, prinşi beţi la volan, într-o singură zi

0
207

Poliţiştii rutieri argeşeni au dat într-o singură zi 152 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.887 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, duminică, 24 iulie, patru şoferi au fost prinşi de poliţiştii argeşeni conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Tuturor le-au fost întocmite dosare penale.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au identificat în trafic, pe DJ703H în localitatea Sălătrucu, pe T.I.I., de 41 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul mopedului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 şi 337 din Codul Penal.

În ziua de 24 iulie,  poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat pe D.N. 7C, pe raza comunei Bascov, pe T.F.R., de 46 de ani, din comuna Bascov, care conducea un  autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Arges, l-au identificat pe T.M.I., de 28 de ani, din comuna Muşăteşti, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă, din Curtea de Argeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 24 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au depistat pe C.M.A., de 24 de ani, din oraşul Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Goleasca, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here