Pericol pe străzile din Argeș! Șoferi prinși fără permis

0
124

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproape 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 25.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

”Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite Poliția Argeș.

Conducea fără drept

Pe 18 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Nucșoara, care conducea, pe raza localității de domiciliu, o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea, fără drept, un autoturism neînmatriculat

Pe 18 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 29 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza localității Bughea de Sus, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, din verificări, s-a stabilit faptul că autoturismul nu era înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here