Un bărbat din Bârla a vrut cu orice preţ să iasă în evidenţă şi a reuşit acest lucru. Bărbatul de 38 de ani a furat o dubiţă din judeţul Braşov, mai precis din localitatea Cristian. S-a urcat băut la volan şi pentru ca tabloul infracţiunilor să fie unul complet, individul avea permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii din Braşov au luat legătura cu omologii lor din Argeş şi aceştia l-au aşteptat pe bărbatul ce a furat maşina. Acesta a fost depistat pe raza comunei Lunca Corbului. În momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest s-a observat faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,91 mg.

Proprietarul maşinii a fost imediat anunţat şi a venit în Argeş să îşi recupereze maşina. Interesant este faptul că fiul victimei a văzut dubiţa în trafic, dar a crezut că la volanul autoturismului era chiar tatăl său.

Bărbatul din localitatea Cristian a precizat că a lăsat maşina în faţa curţii şi a intrat să ia ceva din curte, iar când a ieşit, maşina nu mai era acolo, moment în care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Bucuria pentru faptul că şi-a recuperat maşina a fost repede umbrită în momentul în care a observat că aceasta era lovită în partea din faţă, lucru ce nu ne miră deloc, dat fiind faptul că autorul jafului era pe culmile fericirii…mulţumită alcoolului. (sursa: www.ziarultop.ro)

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI