Percheziţii la proxeneţii din Argeş. Din activitatea infracţională aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Argeș efectuează 43 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

La data de 5 octombrie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 43 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională și Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor Argeş.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008 – 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro.

45 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri. De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here