Percheziții la persoane bănuite de furt calificat și proxenetism. Prejudiciul se ridică la 100.000 de lei

486 views

Percheziții la persoane bănuite de furt calificat și proxenetism. Prejudiciul se ridică la 100.0000 de lei. În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și cu suportul de specialitate al D.O.S. –・ I.G.P.R., au desfășurat șapte percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și proxenetism.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza comunei Bradu, a orașului Ștefănești și în municipiile Pitești și Alba Iulia, la locuinţele a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și proxenetism.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie-octombrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în societăți comerciale de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anului 2019 ar fi constrâns două femei să practice prostituția.

Șase persoane au fost conduse la sediul Inspectortului de Poliție Județean Argeș, pentru cercetări.

Comments

comments