Percheziţii la persoane bănuite de camătă și furt. Sunt cercetate 12 locuinţe din Curtea de Argeş

779 views

La această oră, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 12 de percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de camătă și furt.

La data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând dobândă.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2017 și până în prezent ar fi sustras bunuri din societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

28 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru audieri.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Comments

comments