Percheziții în București și Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

1,442 views

Percheziții în această dimineață în București și Argeș! Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare miercuri dimineaţa 14 mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul mărfurilor agro-alimentare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2013-2014, au creat un circuit comercial fictiv, folosindu-se de societăţi comerciale de tip “fantomă”, prin intermediul căruia au derulat tranzacţii artificiale, în valoare de aproximativ 10.000.000 de lei. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4.000.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 6. (Sursă: Agerpres)

Comments

comments