Percheziții în București, Argeș și Vâlcea la sediul unei primării și locuințele unor persoane

7,605 views

În dimineața zilei de 10 decembrie 2019, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Sibiu, Direcția Generală Anticorupție pentru municipiul București și jud. Ilfov și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează 23 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și județelor Vâlcea și Argeș, respectiv la sediul unei primării și locuințele unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Activitățile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de serviciu.

La finalizarea activităților procedurale urmează a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea 9 persoane, fără calitate specială, în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

Pentru realizarea acestor activități se beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești” Craiova.

Comments

comments