În această dimineață, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Călinești și Priboieni, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu.

Din cercetări s-a stabilit că, de la începutul lunii iulie și până în prezent, persoanele în cauză ar fi tăiat si comercializat ilegal aproximativ 300 m.c. de material lemnos fără respectarea regimului silvic. De asemenea s-a mai stabilit că, în aceeași perioadă, două dintre persoanele vizate, în calitate de funcționari publici, ar fi facilitat activitățile de tăiere și sustragere a materialului lemnos.

Prejudiciul stabilit în cauză este de aproximativ 60.000 de lei. Zece persoane vor fi conduse la sediul Poliției Orașului Topoloveni pentru audieri.

 

Comments

comments