Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt din mașini pe autostradă. Prejudiciul este de 26.800 de lei

741 views

Poliţiştii din Călărași, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat cinci percheziţii în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis furturi cu un prejudiciu total de 26.800 de lei.

Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea de infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de 26.800 de lei, fiind vizate locuințele a patru persoane. Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017 – ianuarie, mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A2 și de pe drumul european E79, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

La activități au fost angrenați polițiști din Lehliu-Gară și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Dolj.

Comments

comments