Percheziții în Argeș la persoane bănuite de furt calificat. La această oră, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea de furturi din autoturisme. Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziții domiciliare, la locuinţele a şase persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna martie până în prezent, şase tineri ar fi sustras bunuri şi bani din autovehicule. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 15.000 de lei. Şase persoane vor fi conduse la sediul poliţiei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor – Unitatea de Teritorială de Analiză a Informațiilor Piteşti.

Comments

comments