Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice Argeș, și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș efectuează două percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane și sediul unei societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme second-hand. În data de 18 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, efectuează două percheziții domiciliare, pe raza comunei Albeștii de Argeș, la locuințele a două persoane și sediul unei societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme second-hand.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul anului 2015, cei în cauză ar fi achiziționat autoturisme second hand din Belgia, Olanda și Germania, în valoare de peste 10.000.000 de lei, fără a le declara, cu scopul sustragerii de la plata TVA.

În urma activității infracționale prejudiciul adus bugetului de stat depășește 2.776.000 de lei. Persoanele vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Comments

comments