Percheziții domiciliare în Pitești, Bradu și Micești la persoane bănuite de furt. În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat cinci percheziții domiciliare, într-un dosar privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, cu un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 1, 2 și 3 Poliție Pitești și luptători au Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, efectuează cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Pitești, comunelor Bradu și Micești, la locuințele a cinci persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că de la începutul lunii februarie până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de peste 30.000 de lei. Cinci persoane vor fi conduse la sediul Secției 4 Poliției pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

Comments

comments