Percheziții domiciliare în Câmpulung! Doi tineri au furat 10 biciclete din scări de bloc. Pe 6 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut doi tineri, de 21, respectiv 25 de ani, ambii din Câmpulung. Din cercetări s-a stabilit că în perioada 01 august – 23 septembrie, cei doi ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un apartament și în jur de 10 biciclete din scările unor blocuri de pe raza municipiului Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung, în cursul săptămânii trecute, în urma cărora au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase și mai multe mijloace de probă. În această fază a cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

După administrarea probatoriului, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments