Percheziții domiciliare acum în Argeș. În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează cinci percheziții domiciliare, într-un dosar privind săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung efectuează cinci percheziții domiciliare, într-o cauză penală complexă aflată în instrumentarea Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Perchezițiile se desfășoară pe raza municipiului Pitești, a comunelor Țițești și Stâlpeni, la locuințele a trei persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuinţe și anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei. Trei persoane vor fi conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

Comments

comments