Pentru că niciun elev nu a promovat Bac-ul, un primar cere desfiinţarea liceului din localitatea sa

0
2472

După dezastrul de la Bacalaureat, unde niciun elev de la Liceul Teoretic „Gheorghe Ionescu” Şişeşti nu a promovat, primarul comunei mehedinţene Şişeşti s-a supărat foc pe cadrele didactice şi vrea să desfiinţeze liceul. Într-o postare pe contul său de Facebook, edilul crede că principalii vinovaţi pentru rezultatele slabe sunt profesorii, cărora „a le spune chiar şi ruşine, e prea mult”.

„Pentru cadrele didactice din cadrul Liceului „Gheorghe Ionescu” Şişeşti cred că a le spune ruşine e prea mult!. Capacitate 0, 0 elevi care au obţinut o medie de 5, Bacalaureat – 0 elevi care au obţinut promovarea! Atunci, întreb de ce se mai prezintă aceşti dascăli, dacă putem să le mai spunem dascăli, la Liceul Teoretic „Gheoghe Ionescu” Şişeşti? Doar ca să le plătim naveta din banii localnicilor, doar să o ia la fugă la ora 14.00 spre microbuzul pus la dspoziţie gratuit ca să vină să îşi ridice salariile?”, a postat plin de amărăciune pe Facebook primarul Marin Răducanu.

Gestul primarului din Şişeşti ar trebui urmat şi de anumiţi primari din Argeş, în localităţile cărora s-au obţinut rezultate dezastruoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here