Anul acesta, îndrăgostiţii pot renunţa la cadourile obişnuite de Valentine's Day şi pot pleca, mai degrabă, într-o minivacanţă cu această ocazie. Pensiunile şi hotelurile din Argeş s-au pregătit din timp şi au lansat oferte cu pachete romantice de Ziua Îndrăgostiţilor. Pachetele turistice propuse de administratorii hotelurilor şi pensiunilor din Argeş vin în întâmpinarea cuplurilor, care preferă un weekend romantic într-o staţiune montană. Pentru a petrece un sejur de neuitat alături de persoana iubită, hotelierii au pus la dispoziţia cuplurilor camere dotate cu televizor, frigider, uscător de păr şi telefon, decoraţiuni romantice, bomboane de ciocolată şi vin la sosirea îndrăgostiţilor, dar şi o cină festivă într-o atmosferă romantică. Sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor în hotelurile sau pensiunile din Argeş poate costa până la 1.000 de lei la o vilă de lux din Dâmbovicioara, un sejur de trei zile pe Transfăgărăşan ajunge la 520 de lei, iar un pachet de două nopţi în zona Rucăr – Bran costă 260 de lei de persoană. Spre exemplu, pe Transfăgărăşan, la hotelul Valea cu Peşti, de 4 stele, un pachet de trei zile în cameră dublă, cu mic dejun inclus costă 520 de lei, iar o zi de cazare ajunge la 130 de lei de persoană.
Pentru a petrece alături de persoana iubită un weekend romantic, hotelul Valea cu Peşti le oferă cuplurilor acces la piscină, saună şi jacuzzi, dar şi bomboane de ciocolată şi vin, la sosirea în cameră a îndrăgostiţilor şi o cină festivă, într-o atmosferă romantică cu seară dansantă. Cuplurile care aleg hotelul „Posada” – Vidraru, de trei stele beneficiază şi de un bonus, a treia noapte de cazare cu mic dejun fiind oferită gratis. La hotelul „Posada”, un loc în cameră dublă costă 289 de lei pe noapte, iar în aceşti bani, cuplurile primesc cazare cu mic dejun, cină festivă de Valentine’s Day, acces la biliard, sală de fitness, darts, loc de joacă pentru copii în incinta hotelului, acces la internet, dar şi o plimbare cu vaporaşul pe Lacul Vidraru. În zona Rucăr – Bran, un pachet de două nopţi este de 260 de lei de persoană/sejur. În zona Rucăr – Bran, la o pensiune de 4 stele, cu o capacitate de 30 de locuri, tariful pentru un pachet de două nopţi este de 260 de lei de persoană/sejur şi include: cazare două nopţi în cameră dublă şi mic dejun – bufet; o cină romantică cu aperitiv special, fel principal, desert şi vinul casei pe 14 februarie într-o atmosferă liniştită şi intimă, dar şi o cină festivă cu muzică live, foc de tabără şi atmosferă de petrecere pentru a sărbători iubirea  pe 15 februarie. La o pensiune de trei stele, un sejur cu trei mese pe zi tradiţional româneşti cu desert, cafea, apă plată/minerală, suc, afinată, ţuică de casă, vin alb/roşu, toate servite la discreţie pe toata perioada sejurului, preţul este de 500 de lei de persoană. La o vilă cu o capacitate de 16 locuri, tot în zona Rucăr – Bran, o cameră dublă poate fi închiriată cu 70 de lei/noapte sau cu 60 de lei pentru mai mult de două nopţi rezervate. Vila dispune de bucătărie utilată, living, TV cu cablu în fiecare cameră, curte mare cu locuri de parcare, grătar, leagăn, foişor şi echitaţie.

La Dâmbovicioara, un sejur romantic de trei zile la o vilă de lux costă 1.000 de lei

La Dâmbovicioara, un sejur de trei zile la o pensiune de trei margarete costă 235 de lei/persoană, cu mic-dejun, prânz şi cină festivă. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, cablu TV şi acces gratuit la internet. Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane, preţul unui sejur se reduce considerabil, astfel că un pachet costă 175 de lei/persoană, cu mic-dejun şi cină festivă incluse. Pentru un sejur romantic de trei zile la o vilă de lux, într-o atmosferă cât mai intimă şi relaxată, alături de persoana iubită, preţul este de 1.000 de lei, negociabil. Vila dispune de 6 camere cu balcoane, trei băi, bucătărie, sală de mese şi sală de cafea, iar în curte, un foişor de 15 locuri, cu grătar special amenajat, pârtie de schi şi sanie chiar în gradina vilei.

La Curtea de Argeş, 50% reducere pentru îndrăgostiţi

În Curtea de Argeş, la pensiunea „Casa Domnească”, oferta pentru îndrăgostiţi este una foarte tentantă. Astfel, pentru un weekend de Valentine's Day împreună cu persoana iubită, cuplurile beneficiază de 50% reducere la cazare, preţul unui pachet ajungând la doar 450 de lei de cameră. Pentru acest pachet turistic, cuplurile beneficiază de două nopţi de cazare cu mic dejun în camera dublă cu decoraţiuni romantice şi cină festivă într-o atmosferă relaxantă, dar şi acces la piscină, saună şi jacuzzi. La o pensiune de trei margarete, un sejur cu două nopţi de cazare costă 220 de lei/persoană, cu demipensiune şi o cină romantică, iar îndrăgostiţii vor fi serviţi cu şampanie şi ciocolată în cameră în seara de Valentine's Day.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI