Personalul Penitenciarului Mioveni este alături de familia îndoliată a doamnei agent şef principal de penitenciare Maria Ștefănescu, cea care a fost, timp de peste două decenii, o colegă de nădejde, un bun angajat şi un om credincios. Vineri, 18.11.2016,  aceasta a pierdut lupta cu o boală crâncenă şi nemiloasă, care a reuşit să o răpească de lângă colegi şi familie mult prea tânără, la doar 47 de ani.

A fost încadrată ca subofiţer la Penitenciarul Mioveni la data de 15.03.1990, fiind mereu prezentă la datorie; a participat la numeroase intervenţii, a fost un exemplu de coleg şi OM. O persoană modestă, activă, un exemplu de conduită, a plecat spre Ceruri, spre o lume mai bună. În aceste momente, cadrele Penitenciarului Mioveni aduc un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă şi prietenă – MARIA ȘTEFĂNESCU.

Înhumarea va avea loc în data de 22.11.2016, ora 13:00, în localitatea Coteana, judeţul Olt, unde îi vor fi alături colegii, aşa cum se cuvine pentru un om care a servit patria cu credinţă. Colegii din Penitenciarul Mioveni nu te vor uita niciodată, Maria!

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!

Comments

comments