Pendiuc va candida la Primăria Piteşti din partea unui nou partid ce se va înfiinţa în curând: Forţa Naţională

0
360

Forţa Pendiuc. Dacă PSD nu îl mai vrea, Forţa Naţională îl ia!

 

Din cauza Codului Etic impus pe PSD, Tudor Pendiuc nu va mai putea candida din partea acestei formaţiuni la fotoliul de primar al Piteştiului în acest an. Ca dovadă, el nu se regăseşte pe lista de posibili candidaţi ai partidului, făcută publică în urmă cu câteva zile.
Prezent aseară, în emisiunea “Dialoguri politice” de la Absolut TV, preşedintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, a aruncat o bombă pentru piaţa politică din Argeş: “Am informaţii certe că primarul Pendiuc va candida la alegerile locale din vară, chiar dacă nu pentru PSD! Nu va fi nici independent, ci va candida din partea unui partid ce se va înfiinţa în curând, şi care se va numi Forţa Naţională. Posibil ca acest partid să fie condus de Victor Ponta, care va aduna lângă el pe toţi cei împiedicaţi să candideze de Codul Etic impus de PSD! Cu siguranţă că noul partid, Forţa Naţională Argeş va fi condus de Tudor Pendiuc, care va aduna mai mulţi primari argeşeni, aflaţi în aceeaşi situaţie ca şi el!”   
Conform unor alte surse, Forţa Naţională nu va crea o ruptură în PSD ci, mai degrabă, vrea să lase impresia că PSD s-a curăţit de oamenii cu probleme cu legea, fiind de fapt, o soluţie pentru ca aceştia să nu rămână pe dinafară. Mai pe româneşte, vor fi tot pesedişti, doar puţin rebranduiţi!
Conform aceloraşi surse se pare ca Forţa Naţonală va înlocui ALDE într-o viitoare alianţă cu PSD-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here