Ema Pendiuc, fiica primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc, a ajuns şi ea astăzi la DNA Bucureşti. Numele său este amintit în dosarul de corupţie de care este acuzat edilul Piteştiului, ca beneficiară a unei părţi din mita primită de acesta, respectiv un apartament în Bucureşti, în complexul rezidenţial Quadra Place construit de magnatul Vali Vişoiu.

Tot la DNA Bucureşti va ajunge în curând şi Tudor Pendiuc, luat cu mascaţii de la Primăria Piteşti în jurul orei 10,45. Din câte se pare, cei doi vor fi puşi de anchetatori faţă în faţă.
Procurorii DNA fac încă de dimineaţă percheziţii la atât la Primăria Piteşti, cât şi la locuinţa primarului Tudor Pendiuc şi la sediile mai multor firme, într-un dosar care vizează fapte de corupţie din perioada 2007-2014, privind acordarea unor contracte de achiziţii publice, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de euro. Afacerea vizată se referă la modernizarea transportului urban din Piteşti şi la asociarea Publitrans cu Girexim şi CNCD, unde, se spune, acţionar ar fi şi Vali Vişoiu, patronul Conarg.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI