Pecheziţii în 8 locuinţe din Cotmeana, pentru suspiciuni de braconaj. Participă trupe ale Serviciului de Acţiuni Speciale Argeş şi DOS din IGPR, sprijinite de jandarmi

Polițiștii din cadrul serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează la această oră 8 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În dimineața zilei de 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează 8 percheziții domiciliare, pe raza comunei Cotmeana, la locuințele a 7 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul anului 2018, cei în cauză ar fi folosit în mod ilegal arme de vânătoare sau dispozitive artizanale pentru a bracona vânat pe raza localităţii de domiciliu şi în cele învecinate.

4 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Comments

comments