Pe 7 mai, Cavalerii Vinului fac spectacol în Piteşti şi strâng donaţii pentru copii bolnavi de cancer

Ordinul European al Cavalerilor Vinului, Legatul Pitești, va organiza în data de 07 mai 2016, Ceremonia de acreditare de noi membri, evenimentul constituind o nouă ocazie de promovare internațională a municipiului și județului nostru.

Informații detaliate despre această puternică organizație culturală cu peste 5.000 membri în 27 țări, găsiți pe site-ul www.oeve.ro.

Manifestările se vor desfășura conform ceremonialului specific Ordinului, după următorul program:

Ora 15:45 –  Întâlnirea participanţilor în Piața Vasile Milea (Prefectura Pitești)

Ora 16:00-16:30 – Deplasare în formaţie pe traseul Piața Vasile Milea – Primãria Pitești pe bulevardul pietonal, însoţiţi de Fanfara Argeşul și de cavaleri călare

Ora 16:30-16:45 – Întâmpinarea cavalerilor de cãtre oficialitățile Primăriei Pitești

Ora 16:45-17:45 – Ceremonia de acreditare a noilor membrii în Sala de Festivitãţi a Primãriei Pitești

Ora 17:45-18:00 – Final de ceremonie

Ceremonia se va încheia la Restaurantul Castel. În cadrul ceremoniei de seară, membrii Ordinului din Legatul Pitești și invitații acestora, vor dezvolta un proiect caritabil în urma căruia, sumele rezultate vor fi virate direct  către MagiCAMP Pucioasa (tabăra pentru copiii bolnavi de cancer – http://magicamp.ro/locul-nostru/).

„Mulțumim celor care prin efortul personal s-au implicat în acest proiect și, totodată, îi invităm pe cei care vor să susțină acest proiect caritabil în continuare, să doneze în următorul cont:
Cont RON: RO 27 BTRL 0030 1205 A195 31XX
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Pitești
Beneficiar: Ordinul European al Cavalerilor Vinului, Legatul Pitești
Vă mulțumim pentru prietenie și generozitate!” se arată în comunicatul de presă emis de Legatul Pitești al Ordinului European al Cavalerilor Vinului.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here