litoralPe 5 mai se dă startul unei noi ediţii a Programului „Litoralul pentru toţi”, în cadrul căruia peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, în ofertă fiind incluse unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc. Conform datelor publicate pe site-ul Asociaţiei Naţionale de Turism din România, perioada de desfăşurare a acestei ediţii este de 5 mai – 15 iunie 2014, cu posibilitatea de prelungire. Programul a fost lansat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, cu scopul de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai, iar oferta este diversificată şi include, în acest an, şi hoteluri care le oferă turiştilor pachete all inclusive. Astfel, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, şase nopţi de cazare la un hotel de o stea costă 205 lei de persoană, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus. Cei care aleg un hotel de trei stele vor scoate din buzunar 265 de lei/persoană pentru şase zile, iar dacă preferă şi micul dejun inclus preţul creşte la 425 de lei. La patru stele, preţul ajunge la 485 de lei de persoană, un sejur de şase zile, respectiv 605 lei la un hotel de 5 stele.

Un sejur de cinci zile, all inclusive, la un hotel de 5 stele din Mamaia sau Eforie costă 985 lei de persoană

Turiştii beneficiază şi de varianta all inclusive care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi, acces la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi de persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele şi până la 985 de lei de persoană la o unitate de cinci stele.

Sudul litoralului românesc are preţuri pentru toate buzunarele

Pentru sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediţie a „Litoralului pentru toţi" sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele de persoană pentru un sejur de şase nopţi vor fi cuprinse între 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi 469 de lei de persoană la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, preţuri similare cu cele de la ediţia de anul trecut a programului.
Potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, până acum, în program s-au înscris 38 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, fiind puse la dispoziţie 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii de turism din toată ţara, astfel că la sfârşitul ediţiei de primăvară a programului, cel puţin 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoralul românesc la tarife reduse.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI