Patru zile de razii ale polițiștilor în Argeș! 500 de sancțiuni, 750 de mașini controlate, 173 de șoferi amendați

Patru zile de razii ale polițiștilor în Argeș! 500 de sancțiuni, 173 de șoferi amendați. ”În perioada 3 – 6 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești și ai Poliției Orașului Topoloveni au acționat pe raza municipiului Pitești, a orașului Topoloveni, precum şi pe raza localităţilor rurale arondate, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului, prevenirea faptelor antisociale, a abaterilor la regimul rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere.

La activităţile desfăşurate pe raza municipiului Piteşti şi a localităţilor arondate, au acţionat poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piteşti, Biroului Rutier Piteşti, Secțiilor de Poliție 1-4 Piteşti, precum şi Secțiilor de Poliție Rurala Albota, Bascov, Drăganu şi Poiana Lacului, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş”, transmite Poliția Argeș.

Amenzi de peste 100.000 de lei

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost controlate aproape 750 de autovehicule, fiind aplicate 489 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 100.000 de lei. Dintre aceste contravenţii, 173 au fost aplicate ca urmare a încălcării regimului legal de viteză. Totodată, au fost reţinute 23 de permise de conducere, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare şi au fost confiscate bunuri în valoare de 700 de lei.

Pe raza oraşului Topoloveni şi a localităţilor arondate, au acţionat poliţiştii Biroului Rutier Topoloveni, cei ai Biroului de Ordine Publică Topoloveni, precum şi poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Călineşti şi Leordeni, în urma activităţilor fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.640 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here