Patru oameni au murit carbonizați în explozia unei magistrale de gaz, pe șantierul autostrăzii A7

Azi noapte, în jurul orei 1,15, un incendiu de proporții a izbucnit după ce muncitorii de pe șantierul autostrăzii A7 au lovit o magistrală de gaz îngropată, care a explodat. Incidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, Vrancea.

Au rezultat 4 victime decedate (carbonizate) și 5 persoane rănite cu arsuri, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La nivelul ISU Vrancea a fost activat Planul Roșu de intervenție, a fost activată grupa operativă de la nivelul inspectoratului și au fost aduși și pompieri de acasă. La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 4 ambulanţe SMURD, 1 autospecială de transport personal şi victime multiple, precum și 2 autospeciale de stingere de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășești și 5 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Județean Vrancea.

Totodată, a fost emis mesaj RO-Alert, pentru înștiințarea populației din zonă, despre producerea incendiului.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05:20

„𝑪𝒐𝒏𝒄𝒍𝒖𝒛𝒊𝒊 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒆: Explozie urmată de incendiu din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale și apariția scânteilor mecanice urmare a executării lucrărilor pe șantierul autostrăzii A7” a transmis oficial ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.