Luni, 19 octombrie, polițiștii argeșeni au depistat patru persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, față de care au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei.

Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat un bărbat de 44 de ani, care nu a respectat măsura carantinării la o adresă de pe raza localităţii Călineşti. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

De asemenea, tot aceştia au depistat un tânăr, de 20 de ani, nu a respectat măsura carantinării la o adresă de pe raza oraşului Ştefăneşti. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că un bărbat de 25 de ani şi o femeie de 45 de ani, care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, la adrese de pe raza localităţilor Stoeneşti şi Rucăr. Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar situaţia acestora a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Comments

comments