Peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş efectuează 10 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul agroalimentar şi cămătărie.

La data de 11 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, efectuează 10 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, 5 la locuinţele unor persoane şi 5 la sedii ale unor societăţi comerciale.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şapte persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul agroalimentar şi cămătărie.

Prejudiciul creat bugetului de stat este estimat la peste 500.000 de lei.
Activităţile beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş.

Printre persoanele vizate în acestă descindere se află și patronul clubului Yoko din Pitești, care mai deține și un lanț de magazine în oraș. Conform unor surse judiciare, de la sediul acestei firme au fost ridicate calculatoare, documente si case de marcat.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI