Miercuri, 21 iunie 2017, ora 18,00 Biblioteca Judeţeană Argeş „Dinicu Golescu” din Piteşti va găzdui o nouă lansare de carte specială: volumul “Paşi pe Cale” al autoarei Adina Oprescu.

„€Paşi pe Cale” este un roman de viață. Poate fi considerat în egală măsură un roman de dragoste sau o carte de dezvoltare personală, întrucât conţine nu numai povestea de iubire a protagoniştilor, ci şi poveştile de viaţă ale altor oameni cu care aceştia au interacţionat la un moment dat. Ideea centrală a cărţii constă în susţinerea valorilor morale şi spirituale ale umanităţii, valori aflate în continuă degradare în societatea contemporană. El urmează volumului de poezie lansat la începutul anului trecut – „Abrambureli sentimentale”.

Cartea va fi lansată și la Mioveni – 29 iunie 2017, cât și în orașul natal, Câmpulung Muscel, în data de 5 iulie 2017 în Sala Mare a Primăriei.

„€Cred că elementul inedit constă atât în faptul că prieteni, persoane publice, actori, muzicieni au postat pe paginile de socializare o fotografie cu volumul în mână și un mesaj personal, cât şi în aceea că volumul se bucură de un trailer video de prezentare pe care îl găsiți pe pagina mea personală de socializare”  spune autoarea, Adina Oprescu.

Comments

comments