Petre Ghencea, preşedintele Partidului Verde Argeş, va candida la funcţia de primar al Piteştiului, formaţiune condusă de cunoscutul actor şi om de televiziune Florin Călinescu.

“În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor, dar şi domnului preşedinte Florin Călinescu pentru încrederea oferită. Partidul Verde propune o echipă tânără pentru Primăria Piteşti, pentru că cetăţenii s-au săturat să vadă aceleaşi feţe prăfuite de ani de zile. Consider, ca mulți dintre piteşteni, că orașul merge într-o direcție greșită, iar aleșii locali nu mai sunt demult în slujba cetățenilor care le-au acordat încrederea, în speranţa că Piteştiul va deveni un oraş în care nivelul de trai să se ridice la standarde europene.

  • Nu avem suficiente spaţii verzi, dovadă că Piteştiul se află în “Top 10 – cele mai poluate oraşe din România”.
  • Nu avem un stadion pe măsura marilor glorii care au jucat la FC Argeş.
  • Nu avem un sistem de sănătate bine pus la punct.
  • Nu avem un plan urbanistic foarte bine elaborat din punct de vedere tehnic și teoretic, iar Piteştiul a devenit o junglă urbană.

Lista este una destul de lungă, dar le garantez piteştenilor că lucrurile vor intra într-o logică normală şi că la noi, cei din Partidul Verde, totul va fi public, la vedere, cu fapte orientate către cetățean”, a declarat Petre Ghencea.

Comments

comments