Florin Călinescu a intrat în politică. Celebrul actor a fost ales președintele Partidului Verde şi declară că: “În 2020 trebuie să știm cine suntem, să vedem dacă o parte din populația României ne dorește. Dacă nu ne dorește în mod convingător pentru a intra în Parlament, dar este un scor încurajator, atunci o să-i explic acelui electorat, cu scuzele de rigoare, că îmi dă o energie și o forță să mă pregătesc pentru 2024… „cu tot tacâmul”…

În procesul de construcţie a partidului, Florin Călinescu vrea să atragă lângă el cât mai mulţi tineri, oameni curaţi, nevirusaţi de metehnele politicii româneşti. Un astfel de tânăr este şi Petre Ghencea, om de afaceri din Piteşti, preşedintele Partidului Verde Argeş. La cei 30 de ani, Petre Ghencea este cel mai tânăr lider de partid din Argeş şi consideră că prin alegerea lui Florin Călinescu ca preşedinte, Partidul Verde devine o voce pe scena politică românescă.

Prin alegerea domnului Florin Călinescu ca preşedinte, Partidul Verde devine o voce pe scena politică românescă, poate cea mai credibilă, pentru că vorbim de un om care are în spate o carieră impresionantă pe care nimeni nu o poate contesta. România are nevoie de un partid verde, românii au nevoie de mai mult verde pe harta ţării, înroşită, îngălbenită sau albăstrită prea mult de cei care din 4 în 4 ani pozează în salvatorii națiunii”, a declarat Petre Ghencea, preşedintele verzilor argeşeni.

Cu siguranţă că Partidul Verde Argeş va beneficia de un sprijin aparte din partea lui Florin Călinescu, acesta fiind la origini argeşean. „Băbana este comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Am o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judeţ”, a spus Florin Călinescu.

 

Comments

comments