Partidul Verde Argeş, respect pentru Ziua Națională a României

Duminică, 1 Decembrie, membrii Partidului Verde – filiala Argeş au organizat o acţiune dedicată cinstirii eroilor neamului românesc, asumându-şi obligaţiile morale de care autorităţile locale au uitat cu desăvârşire.

În frunte cu preşedintele Petre Ghencea, ei au depus o coroană de flori la Cimitirul Eroilor, unde îşi dorm somnul de veci cei ce şi-au sacrificat viaţa pentru România Mare.

Din păcate, gestul lor a fost singular! În județul care a dat României 8 prim-miniștri interbelici de la I.C Brătianu până la Ion Antonescu, nimeni altcineva nu a avut vreo astfel de iniţiativă.
Însă cețățenii orașului care au fost martorii ai evenimentului au apreciat eforturile şi gestul lor.
„Noi iubim patria și poporul român și îndrăznim să spunem că patriotismul, după credință, reprezintă puterea unui popor iar când acesta uită propriile sale valori, începe descompunerea lui socială și culturală. Apărându-ne identitatea ne apărăm pe noi înșine și strămoșii noștri, al căror sânge ne curge prin vene și ne menține uniți prin aceeași credință. Noi credem și avem speranța că nu va fi așa, că vom învăța să redevenim patrioți, să ne iubim țara, credința, neamul, fiecare după puterile lui. La Multi Ani România!” este mesajul Partidului Verde de Ziua Naţională a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here