Partidul Puterii Umaniste şi-a ales noua conducere. Cornel Lazăr a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional

0
543

Premieră absolută în politica românească: Umaniștii optează pentru O CONDUCERE COLEGIALĂ!
Cornel Lazăr, liderul Partidului Puterii Umaniste social-liberal – filiala Argeş, a fost ales vicepreşedinte la nivel naţional.
Membrii Partidului Puterii Umaniste social-liberal din întreaga ţară s-au reunit pe 8 iunie, la București, la primul congres, pentru a-și alege noua conducere și pentru a vota noul statut.
În urma votului, noua conducere a partidului este formată din: Cristian Popescu Piedone – președintele Consiliului Naţional; Ramona Ioana Bruynseels – președintele Biroului Executiv; Alfred Laurențiu Antonio Mihai – liderul Forumului Umanist și zece vicepreședinți: Cornel Lazăr, Iulian Constantin Cârlogea, Raoul Gordean, Daniel Iona, Alexandru Cristian Mircea Magherescu, Petru Mărginean, Vasile Negrilă, Jenel Șerban, Toader Ulise și Gheorghe Vlase.

Partidul Puterii Umaniste social-liberal a anunţat sâmbătă şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale: Ramona Ioana Bruynseels.

Candidatul PPU pentru prezidenţiale este Ramona Ioana Bruynseels. Absolventă a Universităţii Harvard, Şcoala de Guvern John F. Kennedy, specializarea Management în Administraţie Publică, a obţinut două premii speciale, acordate de Harvard Kennedy School, pentru excelenţă academică şi contribuţie deosebită la comunitatea Harvard. Ramona Ioana Bruynseels are o experienţă de peste 10 ani în pieţe financiare, în domeniul bancar, CSR, învăţământ universitar în România şi iniţiere de proiecte în Africa de Vest, iar în România a devenit cunoscută, recent, după ce a devenit consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. „Va fi o candidatură cinstită, onestă. Este posibil? Eu cred că da! Sunt Ramona Ioana Bruynseels şi cred că nimic nu este imposibil!”, a declarat candidata PPU, la finalul primului congres al formaţiunii politice.

Programul politic centrat pe om

Sub sloganul „Denitate, onoare și curaj!”, PPU va promova în primul rând clasa de mijloc și întreprinderile bazate pe capitalul autohton. “Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a apărut din nevoia cetățenilor României de a se regăsi, doctrinar și organizatoric, într-o forță politică puternică de centru, adresată clasei de mijloc, românilor care în ultimii ani au suferit în tăcere și au fost umiliți. În egală măsură, PPU consideră necesară reevaluarea rolului individului în societate, precum și a relațiilor dintre acesta și instituțiile statului”, spune programul politic social-liberal al Umaniștilor, după reorganizarea formațiunii politice, PPU considerând că statul este al oamenilor, nu oamenii ai statului.

PPU dorește reevaluarea omului în societate, pornind de la doctrina umanistă, centrată pe om, ca principală valoare și scop în sine. Soluția umanistilor a fost formulată succint, într-un singur slogan: România clasei de mijloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here